Beetlejuice Beetlejuice, zeg zijn naam nooit drie keer hardop…

De iconische film Beetlejuice is terug en fans zijn super enthousiast! De nieuwe versie van deze populaire film heeft enkele bekende gezichten en de magie, humor en creatief bedachten karakters zijn nog steeds zoals je ze herinnerd.

Bekende Namen

Michael Keaton die in de originele film de rol van Beetlejuice speelde is terug! Zijn personage, een vreemde en ondeugende geest die dol is op chaos zorgt weer voor hilarische momenten. Ook Winona Ryder keert terug in haar rol als Lydia Deetz, het mysterieuze meisje die met geesten in contact kan komen.

Een nieuwe toevoeging aan de cast is Jenna Ortega. Bekend van onder andere de Serie Wednesday, YOU en bijvoorbeeld ook door films zoals Scream en The Fallout. Ze speelt Lydia’s dochter die net als haar moeder een bijzondere connectie met de geestenwereld blijkt te hebben.

Het verhaal

De nieuwe film volgt het verhaal van Lydia’s dochter (Astrid Deetz). Ze ontdekt dat er steeds vreemde dingen gebeuren in hun huis. Al snel komt ze Beetlejuice tegen die zoals altijd klaar is om alles op zijn kop te zetten. De geestenwereld wordt opnieuw tot leven gebracht, vol met gekke personages en vreemde wezens.

Net als in de originele film speelt humor een grote rol maar er is zeker ook ruimte voor een beetje spanning en avontuur. De film zit vol kleurrijke en bijzondere beelden, net zoals je van Beetlejuice mag verwachten.

Waarom deze film speciaal is

Wat de nieuwe versie van Beetlejuice bijzonder maakt is de combinatie van oude en nieuwe gezichten. Fans van de eerste film zullen genieten van de nostalgie terwijl nieuwe kijkers zich kunnen laten meeslepen door het grappige en vreemde verhaal.

Daarnaast is de film geregisseerd door Tim Burton die ook de eerste film maakte. Zijn unieke stijl vol gekke karakters en duistere humor is duidelijk aanwezig. Dit maakt de film een perfecte mix van oud en nieuw en brengt een gekke maar grappige sfeer met zich mee.

Samengevat

De nieuwe Beetlejuice wordt warm welkom geheten door fans van het origineel en nieuwe kijkers. Met een sterke cast, een spannend verhaal en de herkenbare stijl van Tim Burton is het een film die je niet wilt missen.

Isabel Beekmans