Snuffelmarkt Brabanthallen, een plek vol verzamelobjecten

De Snuffelmarkt in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch is al jaren een magneet voor liefhebbers van vintage, antiek en tweedehands spullen. Deze populaire vlooienmarkt trekt elk jaar duizenden bezoekers die op zoek zijn naar unieke vondsten.

De Snuffelmarkt in de Brabanthallen is een van de grootste indoor vlooienmarkten van Nederland. De vlooienmarkt bestaat uit 400 kramen. Je kunt er allerlei soorten dingen vinden, Van meubels en kleding tot platen, boeken, kunst en antiek.

wat voor indruk geeft de snuffelmarkt

De sfeer op de Snuffelmarkt is gezellig en knus, er hangt een rustige koopsfeer omdat er lekkere rustige muziek op de achtergrond luid. Vroeger vogels zijn welkom vanaf zes uur s ’ochtends dus het is vroeg al vaak heel erg druk. Dat komt goed uit want door de vele ruimte die de Brabanthallen te bieden heeft kunnen mensen zich goed verspreiden over de markt

Ook voor mensen die hun huis op een originele manier willen inrichten, is de Snuffelmarkt een walhalla. Van vintage lampen en meubels tot bijzondere decoraties en kunstwerken: de kans is groot dat je iets tegenkomt dat perfect in je interieur past. Omdat veel items uniek zijn, biedt de Snuffelmarkt de mogelijkheid om je huis in te richten met stukken die je nergens anders zult vinden.